Wildman steve brill: conectarea și educarea iubitorilor de natură din New York, prin excursii ghidate de mai bine de trei decenii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: „Wildman“ Steve Brill nu este media ghidul tau tur natura. Mai degrabă decât pur și simplu , subliniind floră și faună frumoase, el învață iubitorii de natură cum să se hrănească și care plantele sunt comestibile. Steve conduce tururi de parcuri populare din New York, Connecticut, și Pennsylvania, iar el îi încurajează pe ceilalți să se lege peste conservarea și natura. Tururi ghidate ale lui Steve oferă persoanelor care caută o modalitate de a comunica cu mediul și întâlni ca-minded iubitorii de natură posibilitatea de a afla mai multe despre aer liber - în timp ce învață , de asemenea , mai multe unul despre altul.

De 37 de ani, „Wildman“ Steve Brill a fost lupta pentru educarea publicului - și chiar unii politicieni - cu privire la modul în care ne putem bucura de recompense naturii fiind în același timp responsabil punct de vedere ecologic. Este bine-cunoscut pentru pasiunea sa pentru mediu și, de asemenea, pentru momentul în care a ajuns pe partea greșită a legii.

load...

Steve a fost o dată arestat pentru a mânca o păpădie în Central Park, pentru că el a îndrăznit să-i învețe pe alții că buruienile oraș frecvent cosite și trase erau de fapt niște vittles destul de gustoase.

„Wildman“ Steve Brill învață iubitorii de natură cum să se hrănească cu privire la excursii sale de mers pe jos.

Dar el a spus acuzatorilor lui a decis să „transforme într-o nouă frunză“, în timp ce el a fost judecat pentru pozne penale pentru episodul păpădie.

„Am servit«Wildman cinci Boro Salata»- o colecție de plante foraged la nivel local - pe treptele tribunalului penal pentru reporteri și trecătorilor. Departamentul Parks a terminat in scadere taxele si ma angajat pentru a conduce tururi de căutare a hranei, pe care am făcut-o pentru următorii patru ani „.

load...

Cu umor marca sa, zelul de mediu, și dorința reală de a învăța publicul cu privire la o alimentație sănătoasă dintr-un parc local sau curtea lor, Steve a educat și a delectat publicul cu excursii sale de cautare a hranei de zeci de ani. El conduce turnee peste tot în zona New York, precum și unele parcuri din Connecticut si Pennsylvania. Tururi în parcurile din oraș sunt de obicei mult timp de patru ore, includ o pauza de prânz. Tururi în afara orașului de obicei durează trei ore.

Excursiile sunt o dată ideală zi pentru cuplurile care iubesc natura - sau pentru simplu în căutarea de a întâlni alți ecologiști, cum ar fi-minded pentru o distracție, experiență activă.

„Wildman“ este de acord ca turneele sale sunt o modalitate foarte bună de a întâlni o persoană specială care împărtășește interesele dumneavoastră. „Este un loc bun pentru oameni să se întâlnească reciproc în cazul în care le place natura, produse alimentare, căutarea hranei, și mediul înconjurător“, a spus el.

load...

Ia-ți murdărești mâinile pe interactive excursii

Tururi ale lui Steve nu sunt doar un ceas și-a asculta un fel de afacere. Un vegan pasionat și ecologist, el vrea participanții să construiască o relație de respect cu pământul, nu numai să învețe cum să identifice plante.

„Am mers pe jos prin parc, și le-am arăta plante comune - de multe ori eliminate ca buruienile - pe care oamenii au folosit pentru produse alimentare și de acasă căi de atac pentru mii de ani“, a spus el.

Steve conduce unul dintre faimoasele sale tururi prin Central Park din New York City.

El vorbește de asemenea despre recoltarea plantelor responsabil. El aduce de multe ori de-a lungul retete pentru plantele pe care le cunoaște grupul va găsi de-a lungul drum. El conduce acasă cum alimente gustoase foraged poate fi prin aducerea de-a lungul versiuni pregătite de rețete.

„Eu fac lucruri care sunt incredibil de delicioase, cu ingrediente alimentare întregi că oricine poate face. Ele sunt complet naturale și fără făină, zahăr și produse de origine animală“, a spus el. Retetele sunt din cărțile sale, app, și pe site-ul său.

Descoperiți Bounty Pământului cu cei care sunt ca-Minded

Pe lângă faptul că este un ghid experimentat natura, Steve este un Forager celebru. Pe măsură ce se plimbe prin parcuri și mlaștini, pregătește-te să fie inspirat de cunoștințele sale - fiecare tur este ca un grund la nivel de colegiu în botanică. El va indica care plantele sunt comestibile, care nu sunt ciuperci, și oferă o mulțime de informații utile între ele.

Tururile sunt, de asemenea, niciodată pe scurt râde, Steve aduce întotdeauna muntele de „glume tata,“ expert temporizate și livrate. Și el salută în special simplu, ca Steve este unică el însuși, și știe că lipirea peste ceva ce ești pasionat poate construi o fundație solidă pentru o relație.

Steve încurajează întotdeauna participanții să se angajeze cu natura. „Am oameni iau plantele, și le-am arăta caracteristicile de identificare, cum ar fi în cazul în care este circulară sau ovală, zimțată sau nu, sau dacă provin de la sol sau de o tulpină“, a spus el. „De asemenea, am vorbi despre utilizări alimentare și medicamente merge înapoi la Apothecaries. - precum și conținutul de nutrienți“

La turneele sale, Steve arată participanții care plantele sunt comestibile - și care nu sunt.

Steve îi place să împartă desene și picturi de plante, care combină arta și știința într-un mod estetic plăcut și educativ lui. Arta lui scoate in evidenta caracteristicile distinctive, astfel încât oamenii să poată recunoaște o plantă diferențieze de ceilalți. Participanții învață cum arată plantele ca în fiecare etapă și sezon, precum și modul de a le recolta în condiții de siguranță și ecologic.

Un tur cu Steve este mult ca merge la supermarket naturii. Când l vezi arătând sasafras rădăcină, nu fi timid - alege unele pentru mai târziu. El va urmări probabil informația despre rădăcină cu o rețetă ușoară, care sună perfect pentru o dată desert.

Unul dintre participanții la turneu, Masha G., au avut lucruri de spus despre strălucitori tur, iar ea sa bucurat mai ales grupul a împărtășit după-amiaza cu.

„ 'Wildman' Steve Brill este un mare educator! El este foarte interesant, cunostinte, si are un uimitor simt al umorului. Am continuat turul Central Park Steve și a avut o explozie! De asemenea, am ajuns să mă întâlnesc cu niște oameni extraordinari din grup, astfel că a fost un bonus. Este foarte reconfortant să fie în jurul valorii de oameni care au grija de natura“, a spus ea într-un comentariu Yelp.

Alăturați-vă programului Garden Club pentru o lecție mai intensă

Grădinari se pot întâlni și se amestece prin Programul Garden Club Steve, care este proiectat pentru a cerceta mai adanc in plante comestibile, știința din spatele gustului, și de conservare. Programul este mers pe câmp o parte și de prezentare parte.

„Participanții ajunge pentru a vedea, atingere, miros, gust și specii reprezentative ale sălbatice comestibile și plante medicinale, verde, fructe, fructe de pădure, nuci, semințe, rădăcini, și ciuperci, care constituie coloana vertebrală a ecosistemelor noastre locale“, a spus el.

Sunt încurajați să aducă elemente de stocare , cum ar fi saci și containere pentru a lua acasă descoperirile lor să se bucure de la domiciliu , folosind unele dintre retete savuroase ale lui Steve.

În timpul prezentării, Steve se apropie de plante sălbatice din mai multe perspective. El începe cu identificarea plantelor, petrecerea timpului cu privire la caracteristicile cheie. De asemenea, el se amestecă în concepte din botanică și ecologie, precum și povești din istorie naturală și umană.

Steve infuzează umorul marca sa și experiența personală de a conduce acasă informații. El acoperă apoi ethnobotany, sau tradițiile culturii locale, a utilizării plantelor pentru produse alimentare, uz medicinal și meserii.

Steve Brill ajută oamenii Bond Peste timp în aer liber

Puteți lua expertiza lui Steve cu tine după tur. Aplicațiile sale mobile - Wild edibles de furaje pe IOS sau Wild edibles pe Android - oferă cunoștințe care aveți nevoie pentru aventura ta viitoare de căutare a hranei cu cineva special. Fotografii, informații și rețete sunt doar câteva atingeri distanță.

Wild Vegan Carte de bucate este una dintre multele cărți scrise de Steve.

Puteți ridica una dintre multele cărți Steve a scris. „Wild vegan Carte de bucate“ conține multe dintre rețetele pe care îi servește și mențiuni la turneele sale. El oferă plante și rețete gratuite de ciuperci de pe site - ul său, de asemenea. Folosind aceste resurse, puteți furaje împreună , apoi au o noapte romantică în gătit găsește tale.

Oamenii găsesc adesea conexiuni pe tur Steve, și el crede că e pentru că participanții au pasiuni similare. „Când oamenii fac lucruri împreună, ele legătură. Ei au opinii similare“, a spus el. „Aceasta ajută atunci când aveți lucruri în comun cu cineva.“

Steve are planuri mari pentru viitor, care va ajuta oamenii să se hrănească mai ușor și în siguranță. „Împlinesc trei dintre cărțile mele în cărți electronice. In loc de a avea o pagină de imagini, cum ar fi un colaj al diferitelor etape ale plantei, aveți o galerie în cartea electronică“, a spus el. „Tu glisează prin el și unul după altul, full-size, veți vedea fiecare imagine cu propria legendă. Există de fapt mai multe materiale în cărțile electronice decât cărțile de imprimare.“

Sau puteți găsi Steve în elementul său, excursii la sfârșit de săptămână și de sărbători de găzduire. Este posibil să se bucure de naturalistul urban rebel atât de mult încât veți dori să facă excursii sale o dată regulat.