Wilime.com - un loc de întâlniri sigur și prietenos în care single-urile care trăiesc în diaspora indiană din vest se pot conecta pentru prietenie și dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Construit în 2014 ca o modalitate pentru single-indian de Vest care trăiesc în întreaga lume pentru a se conecta, WiLime.com a crescut rapid într-un popular site de dating online, care acum atrage oameni de toate rasele și naționalitățile din întreaga lume. Astăzi, WiLime își menține angajamentul de a sale mari demografice din vestul Indiei în timp ce catering la o mulțime din ce în ce multiculturale. Utilizarea pe scară largă site-ului se datorează, în mare parte, la sensibilitatea acesteia la provocările culturale ale întâlnire, profilul de configurare intuitiv și de management, precum și o bază de utilizatori sincer în căutarea de a forma prietenii semnificative si relatii de durata romantice.

Nu există nici o lipsă de generice de datare aplicații în spațiul de astăzi online dating aglomerat. Și, în timp ce milioane de utilizatori au întâlnit colegii lor pe aceste platforme, multe single-au găsit că este dificil de a alege dintr-un meci din fluxul aparent fără sfârșit de profiluri de datare generale aplicațiile prezente. Aceste platforme introduc în mod aleatoriu oameni unul de altul și de multe ori nu iau valorile personale, naționalitatea și contextul cultural în considerare.

load...

Din fericire, o tendință a apărut pentru a remedia această problemă. Nișă de datare aplicații au devenit populare în rândul simplu, care mult timp pentru a găsi un partener care împărtășește moștenirea lor culturală aceeași. Și, pentru cei de origine indiană Vest, WiLime.com a fost răspunsul.

WiLime.com oferă o platformă de dating online, în cazul în care single-West Indian în întreaga lume se poate conecta.

Fondatorii WiLime dat seama că există o cerere pe piață pentru un loc simplu indian de Vest ar putea găsi reciproc, chat-ul, și să formeze relații semnificative. Așa că au suflecat mânecile și a creat site-ul.

load...

„Inițial, atunci când WiLime a ieșit, am fost Angrenaj față de oameni din Caraibe“, a declarat echipa WiLime. „Toată lumea se plânge că nu au existat platforme online dating pentru West indieni. Așa că am făcut niște cercetări și a pus ceva acolo. “

Introducerea al patrulea an, WiLime merge puternic. Echipa WiLime ne-a spus că, deși site-ul încă să satisfacă demografice din vestul Indiei, oameni de diferite naționalități și culturi din întreaga lume se îndreaptă către WiLime din cauza cât de eficient este în a ajuta membrii forma prietenii si relatii romantice de durata.

Misiunea: Pentru a ajuta persoanele singure să depășească provocările culturale Când Căutând Relații

WiLime înțelege provocările culturale unice oamenii se confruntă atunci când caută iubirea. Toată lumea a avut o serie de experiențe, și WiLime oferă un loc de întâlnire pentru West Indian și alte single-uri în căutarea de a face conexiuni culturale pentru a găsi parteneri compatibili.

load...

WiLime ne teamtold misiunea WiLime merge mai departe decât pur și simplu ajutând simplu întâlni alte persoane. Acesta a fost dezvoltat ca o modalitate de a ajuta membrii obligațiuni confortabil cu alte persoane care împărtășesc același fond cultural.

„În cultura indiană Vest, există o mulțime de stigmat pentru intalniri on-line“, a declarat echipa WiLime. „Tu ești mereu teamă că cineva va știi că se întâlnesc oameni online. Vrem să rupă că stigmatizarea și rupe bariera. Este doar o altă cale de a întâlni oameni ca-minded.“

Simplu de calitate in varsta de 25-59 constituie baza de membru, cu un raport aproape egal de bărbați la femei. Cei mai mulți utilizatori sunt din Canada și SUA, deși un mic procent provin din Marea Britanie și țările din Caraibe.

Echipa WiLime a declarat de securitate este o prioritate de vârf, motiv pentru care o serie de măsuri de siguranță, inclusiv SSL și criptarea datelor, au fost puse în aplicare pentru a proteja informațiile membre. Echipa WiLime, de asemenea, lucrează din greu pentru a se asigura site-ul este și-bot de spam gratuit.

Funcționalități de potrivire Asigurați-vă unice a întâlni Oameni Easy

Noțiuni de bază pe WiLime este ușor. Pur și simplu introduceți o cantitate mică de informații personale și încărcați o fotografie, și v-ați alăturat comunității. După ce la bord, puteți utiliza funcții simple de căutare site-ului pentru a găsi utilizatori compatibile în funcție de sex, intervalul de vârstă și de locație.

Subliniind importanța siguranței clientului, echipa WiLime ne-a spus, există o serie de protocoale de securitate WiLime instituite pentru a pune la usurinta utilizatorilor.

Înscrierea la WiLime durează doar câteva secunde, iar funcțiile de căutare site-ului face ușor de a găsi un meci.

„De exemplu, avem un sistem integrat de mesagerie“, a declarat echipa WiLime. „Noi încercăm să obțineți utilizatorii noștri să vorbească acolo mai întâi pentru intimitate și protecția lor până când sunt gata pentru a da numarul lor de telefon.“

Această caracteristică înseamnă că membrii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la a da informații cu caracter personal înainte ca acestea sunt gata.

Preluarea mesajelor este, de asemenea, o bucată de tort. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați și du-te la fila Profil. Puteți adăuga, de asemenea, imagini suplimentare pentru albumul și schimba starea atunci când descoperi că partenerul perfect.

O serie de resurse de învățare și facilitarea angajării

Echipa WiLime ne-a spus WiLime îi place să se angajeze membri în mai multe moduri distractive. Site-ul a lansat recent buletinul lunar. Prima tranșă prezentat o etichetare și hash-tagging concurs de divertisment în cazul în care participanții au avut o șansă de a câștiga carduri cadou și alte premii.

Blogul WiLime scoate în evidență lucruri importante să ia în considerare în timp ce intalniri. Articolul „ 10 întrebări pentru a solicita și să cer în relațiile Dating “ promovează conștiința de sine ca fiind cheia succesului și avertizează datere împotriva pierderii identității lor într - o relație. „ Evitarea dezastrelor Dating “ oferă sfaturi și identifică steaguri roșii în timp ce intalniri. Sfatul este atât de plin de umor ( „Nu face o femeie a cărei tată este numit Bubba, olandeză sau Killer“) și salvie ( „Separat nu este același lucru ca și divorțat“).

WiLime dispune de un număr de articole scrise pentru a ajuta membrii naviga scena online dating.

WiLime încurajează, de asemenea, membri să-și prezinte feedback cu privire la modul în care echipa ar putea oferi un site chiar mai bine.

„Noi încurajăm utilizatorii noștri să ne contactați cu întrebări și comentarii“, a declarat echipa WiLime. „Am avut cereri pentru a găzdui evenimente specifice pe care le-ar dori să vadă, și vom pune unele dintre aceste sugestii în locul acestui an.“

Este acest tip de atenție la nevoile clienților, care a făcut WiLime un succes, word-of-mouth dating site.

Ce membrii spun: WiLime Works!

WiLime este atat de eficient echipa găsește povești de succes, chiar și atunci când nu sunt la locul de muncă.

„Amuzant suficient, ne-am dus la o nunta de anul trecut“, a declarat un membru al echipei. „A fost nunta vărului meu, iar ei au avut DJ anunță,«Avem WiLime în casă.» Acesta a fost locul perfect pentru a da acest Shoutout cu prietenii și familia în jurul valorii de toate. Apoi, am avut acest cuplu venit la noi și ne spun că sa întâlnit pe site-ul nostru, și a fost angajat!“

Din când în când, echipa WiLime primeste email-uri de la utilizatori, fericit potrivite lăudând WiLime. Și aceste comentarii de la oameni care au găsit legături de calitate sunt ceea ce conduce echipa.

„Se simte uimitor“, a declarat echipa WiLime. „Site-ul are încă o mulțime de creștere de făcut. Suntem introvertiți și de a face mult în spatele scenei. Cu toate acestea, suntem foarte incantati de găzduirea unor evenimente exclusive, în viitor.“

Echipa WiLime a spus WiLime intenționează să dea un premiu semnificativ la un cuplu care sa întâlnit și s-au căsătorit, ca urmare a WiLime. Deci, după cum echipa a observat, în cazul în care nu v-ați înscris deja, acum e momentul.