Zoe - o aplicație pentru întâlniri în care femeile pot găsi femei și se pot conecta cu comunitatea lgbtq moderne

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Zoe App este proiectat pentru a fi o experiență reconfortantă , datând digitale pentru femei lesbiene si bisexuale. Prin potrivirea în profunzime și teste de personalitate informative, Zoe oferă de ultimă oră datare și rețele sociale instrumente pentru a single din întreaga lume. Și chiar ca industria gay dating online , devine aglomerat cu concurenții, echipa lui Zoe se străduiește să facă mișcare la aplicație pentru fiecare femeie ciudată. Zoe se conectează utilizatorii cu tovarăși care împărtășesc aceleași care înțeleg provocările LGBTQ datarea moderne și doresc să găsească o modalitate mai bună de a conecta.

Când este vorba de dating aplicații lesbiene, tendințele din industrie a evidenția un adevăr dur - succesul este o luptă dificilă. Mulți dezvoltatori stabilit pentru a crea aplicații de datare largi care oricine poate folosi în loc de concentrându - se pe o anumită comunitate de datere. Aceasta a condus un scriitor tech , acum câțiva ani pentru a descrie așteptarea chinuitor de lung pentru o lesbiană app , datând din dreapta-fit.

load...

„Pentru noi Queer femei, a fost o slog lungă, singur pe servicii matrimoniale care nu ne ajunge destul de -. În ciuda obtinerea presărate cu o multime de nesolicitate mГ © nage Г trois propuneri“, a scris ea.

Dar asta a fost atunci, și, acum, o aplicație numită Zoe încearcă să -și îndeplinească această nevoie printr - o abordare răcoritoare caracteristica stânga glisează, glisați spre dreapta , care include teste de personalitate interesante. Potrivit Eva Blahova, a echipei Zoe, calitatea sa de membru este în creștere dailyand deja include 500.000 de utilizatori înregistrați la nivel mondial.

load...

„Mai mult de 1500 de utilizatori noi înregistrați în fiecare zi. Cele mai multe se bazează în Statele Unite, cu aproape 50%, fiind între 18-24 de ani, și 35% în demografice 25-34 de vârstă“, a spus ea.

Acești utilizatori mai tineri au văzut industria de aplicații, datând crească de la început, dar cele mai multe oferte sunt comercializate în sens mai larg heterosexualilor sau toate tipurile de Stampe. Aplicații lesbiene si bisexuale numai sunt o nișă mai mici. De aceea, Eva a spus ea crede că Zoe este atât de important.

Echipa de la Zoe încearcă să se bazeze pe funcționalitatea acestuia cu mai multe caracteristici pentru a conecta utilizatorii unii cu alții - și comunitatea LGBTQ - la un nivel mai profund. Acesta le oferă șansa de a găsi prietenie, înțelegere, sau iubirea în termeni proprii - cu personalitatea lor, ca un ghid.

load...

Caracteristici includ intrebari penetrante și compatibilitate Evaluări

Caracteristici semnătura lui Zoe sunt chestionarele sale, care acoperă trei domenii - întâlnire, stil de viață, și distractiv. Aceste chestionare servesc pentru a ajuta nu numai o figură de utilizator mai multe despre ei înșiși, dar, de asemenea, să completeze profilul acestora cu informații relevante.

„Cerem întrebările noastre utilizatorilor din între glisări pentru a crea profiluri mai personalizate“, a spus Eva. „Când vine vorba de semnarea în sus, suntem de eliberare o nouă actualizare, care va face Onboarding foarte ușor și rapid. Vă puteți înscrie cu e-mail, Facebook sau Instagram, și, după un scurt tutorial, sunteți gata pentru a începe glisând prin profiluri. Glisează la dreapta pentru ca utilizatorul, glisați spre stânga pentru a trece. Odată ce există o atracție reciprocă, este un meci, și puteți începe chat.“

Teste de personalitate Zoe se bazează pe procentaje și mai mulți utilizatori au în comun, cea mai mare rata lor procentuală și meciul va fi. Scopul Eva a fost de a crea un primitor, aplicație interactivă, care se distinge de celelalte pe piață.

AppGrooves, un site care analizează gradul de utilizare a aplicațiilor, a dat o Zoe 4.5 din 5 de rating. Folosind un algoritm unic, împreună cu sute de ore de cercetare, AppGrooves găsit Zoe „ușor de utilizat și de ajutor cu o interfață de utilizator frumos.“

Zoe a câștigat un rating stelar de pe Google Play pentru interfața sa intuitivă și ușurința de utilizare.

Editorii site-ului lăudat, de asemenea, teste de personalitate Zoe, deoarece acestea permit utilizatorilor să vadă modul în care acestea se potrivesc cu alții înainte de a conecta. De asemenea, ei act de faptul că utilizatorii beneficiază de caracteristica rată procentuală, deoarece le oferă o imagine clară a cât de mult le pot avea în comun cu potriviri potențiale. Echipa AppGrooves a apreciat, de asemenea, caracteristica de chat lui Zoe, au salutat ca o încercare de a proteja utilizatorii de spam și de persoanele care doresc afaceri mai casual. Utilizatorii Zoe poate vorbi numai o singură dată atât utilizatorii sunt de acord că legătura lor este reciprocă.

Când este vorba de teste de personalitate a lui Zoe, utilizatorii se bucură de modul în care sunt prezentate întrebările și modul în care acestea pot duce la mai multe conversații în profunzime. Scriitor Go Magazine Dayna Troisi a găsit întrebările intuiții oferite pot să nu găsiți în altă parte.

„Da, Zoe este o personalitate, nu doar o aplicație. Gândiți-vă la ei ca versiunea lesbiană Siri sau Alexa. Există, de asemenea, un „Verifică personalitate“ pe care le puteți completa - întreabă dacă sunteți optimist sau pesimist, idealist sau materialist, la timp sau întotdeauna cu întârziere, etc Zoe oferă, de asemenea, un chestionar de întrebări foarte specifice pentru o mai bună vă la un costum meci safic „.

Zoe se concentrează pe cer distracție, da sau nu întrebări. După ce chestionarele sunt completate, utilizatorii pot glisa prin intermediul aplicației și a vedea modul în care a răspuns la alte femei. Acest lucru le dă un feedback instant pentru a vedea modul în care acestea sunt compatibile cu alte femei. Zoe oferă planuri gratuite și plătite de membru și, de asemenea, include achiziții în aplicație.

Creșterea șansele de a face pe calapod conexiunilor

New York Magazine lui Amy Sohn a scris despre prietena ei Alexandra decide să dea dating online , o șansă pentru că era bolnav și obosit de a face cu aceleași vechi scene matrimoniale lesbiene din zona ei.

„Ce altceva am de gând să fac - du-te la Henrietta Hudson, în cazul în care fetele sunt latră unul la altul, sau Starlight, în cazul în care toată lumea 21 și arată ca un recent grad Sarah Lawrence, care va tine o prelegere despre teoria semiotică? M-am gândit că, dacă m-am uitat in afara diferitelor grupari, aș întâlni un bazin cu totul nou de oameni“, a spus Alexandra.

Studiile arată că Alexandra nu este singur și că mulți oameni încearcă online dating din exasperarea cu scena tipic de dating. Potrivit Centrului de Cercetare Pew, mai mult de 15% dintre adulți spun că au folosit aplicații mobile matrimoniale sau matrimoniale platforme online cel puțin o dată pentru a alimenta căutarea pentru dragoste.

„Valorile noastre sunt bazate pe utilizare, bucurie, conexiune, fiind tu însuți, inclusivitate, și o abordare pozitivă,“ Eva Blahova, a echipei Zoe

Eva înțelege această nevoie pentru a încerca online dating ca o modalitate de abordare a iubirii dintr-o perspectivă diferită. De aceea, ea stă în spatele valorile lui Zoe și constată că utilizatorii apreciază oportunitatea de a întâlni oameni ca-minded.

„Valorile noastre sunt bazate pe utilizare, bucurie, conexiune, fiind tu însuți, inclusivitate, și o abordare pozitivă“, a declarat Eva.

Ea a împărtășit unul dintre comentariile sale preferate cu noi: Un cuplu din Marea Britanie, care sa întâlnit și a căzut profund în dragoste datorită lui Zoe. Este povesti cum ar fi cele care intaresc scopul mai mare a lui Zoe.

„Unul dintre utilizatorii noștri din Marea Britanie a spus că sa întâlnit prietena ei prezent pe app Zoe și că ea nu a fost niciodată atât de fericit în viața ei. Când s-au întâlnit pentru prima dată, au fost amândoi foarte nervos, dar au vorbit ore - și s-au mutat recent împreună“, a declarat Eva. „Auzind aceste povești mă face fericit și mândru de munca noastră, deoarece se dovedește a fi Zoe își atinge scopul. - crearea de conexiuni reale“

Puncte de atractie ale echipei sunt stabilite pentru a deveni # 1 LGBTQ App pentru dragoste

Zoe a fost creat atât de femei lesbiene și bisexuale ar putea avea un timp mai ușor de a găsi unul pe altul decât pe cele mai multe aplicații de datare care nu se concentrează asupra comunității. Când este vorba de stabilirea dreptul de fel de echipă pentru a ajuta la finalizarea acestei viziuni, Eva știe că un mediu incluziv, lucru inspirat este vitală. Este, de asemenea, una dintre cheile succesului lui Zoe.

„Suntem o echipă diversă de oameni care sunt flexibili atunci când vine vorba de programele lor de lucru“, a spus Eva. „Echipa noastră include tineri studenți, mame cu copii și femei pensionari care lucrează la domiciliu. Dezvoltarea noastră este strâns legată de echipele de produs și de sprijin.“

Echipa Zoe este într-o misiune pentru a face platforma de top pentru femeile care doresc femei.

Cea mai mare componentă a companiei este echipa de sprijin, deoarece Zoe vrea să ajungă la utilizatori în timp ce vorbește limba lor. Sediul principal este situat în Praga, care este o destinație de pornire în curs de dezvoltare în inima Europei.

Cercetarea sprijină dedicarea lui Zoe la diversitate. Un studiu global al organizațiilor cu cel puțin un membru al consiliului de sex feminin a constatat că aceste organizații a dat în mod constant randamente mult mai mari. Cu alte cuvinte, diverse echipe sa dovedit a fi în mod constant mai inteligent.

Zoe planuri cu privire la utilizarea ca capitalului intelectual pentru a crea caracteristici noi, populare de ani de zile să vină și să se solidifice în picioare sale ca aplicație de top pentru dragoste LGBTQ, și viitorul aplicației arată luminos, deoarece continuă să sprijine comunitatea LGBTQ și de a crea mai multe oportunități pentru dragoste să înflorească. Eva a spus că este mândru de a fi o parte a creșterii companiei, care creează mai multe conexiuni pentru o comunitate insuficient deservite simplu lesbiene si bisexuale.