Zola simplifică planificarea nunții cu ajutorul unui instrument de construire a site-urilor web și al registrului

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cuplurile de astăzi se pot simți o presiune mai mare decât oricând înainte de a avea o nunta-o de-un fel, dar ritmul agitat al vieții lor le - ar putea lăsa puțin timp pentru a planifica. Zola ajută să ia stresul procesului de planificare nunta. Compania permite cuplurilor de a crea registre de nunta, a construi site - uri de nunta, și invitații de design, printre multe alte preparate. Zola vrea să devină resursa premier pentru soți-to-fi pentru a personaliza ziua lor mare.

Imaginează-ți că ești un cuplu în curând-a-fi-căsătorit luând în considerare toate lucrurile pe care le-ar putea dori să listeze registru nunta ta. Vrei lenjerie de masă gri sau alb? Un procesor de alimente Cuisinart sau un blender NutriBullet? Cu atât de multe opțiuni de stil și de brand, poate fi dificil de a face o alegere.

load...

În 2013, Shan-Lyn Ma a fost naviga procesul de registru copleșitoare , atunci când ea a simțit o nevoie de personal pentru a crea o experienta mai satisfacatoare, asa ca ea a fondat Zola. Acest instrument on - line ia stresul de registre de nunta prin simplificarea procesului și atenuarea presiunii de luare a deciziilor mari. Ea realizează acest obiectiv prin gruparea elementelor care se completează reciproc oferind în același timp caracteristici de căutare intuitive pentru cuplurile care știu deja ce vor.

Zola are o colecție de articole de registru curator nunta pentru cuplurile să ia în considerare.

load...

„Zola a fost fondat dintr-o nevoie pentru o mai bună experiență de registru de nunta“, a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Zola nu se oprește la registre on-line, totuși. Compania a dezvoltat recent instrumente pentru proiectarea invitații, crearea de site-uri web și de planificare nunti întregi. Aceste caracteristici fac Zola un magazin one-stop pentru cupluri.

„Experții noștri de nunta sunt întotdeauna disponibile pentru a se conecta cu cupluri și să dea unu-la-unu sfat. Ne mândrim cu o notă personală. Zola are, de asemenea, o echipa stelar de servicii pentru clienți, care stă într-un birou complet deschis, răspunzând la întrebări și plasarea comenzilor prin telefon toată ziua ca și restul companiei ascultă. Biroul nostru este conceput în spiritul vesel de nunti. Toate camerele noastre de conferințe sunt numite după filmele noastre preferate de nunta, inclusiv "tatăl miresei“, a spus purtătorul de cuvânt.

Aceste atingeri fac atât angajații și clienții se simt conectat la misiunea lui Zola: cupluri contribuie la crearea unui spirit de nunta vesel.

load...

Cum echipa a dezvoltat un proces fără griji

Angajamentul lui Zola simplității este clar în ambele interfața sa și ușurința de utilizare, care o diferențiază de multe alte registre on-line. Cuplurile pot găsi liste gata făcute sau să caute anumite articole pe care doresc să le adăugați în registrele lor.

Colecții sunt grupate pentru a se asigura ca utilizatorii nu trebuie să aleagă fiecare element individual. De exemplu, un cuplu care doresc să echipezi bucătăria lor s-ar putea adăuga articole din entuziaștii de colectare sau de cocktail Ultimate Bucătărie Essentials poate stoca pe articole din Build Colecția Bar proprii.

Și cuplurile nu trebuie să se limiteze la registrele lor de elemente fizice. Ei pot cere prietenilor și familiei pentru a contribui towardtheir experienta luna de miere de călătorie, cu articole includingAirbnb carduri cadou și tichete de călătorie al companiei aeriene.

Cupluri Filantropica poate oferi oaspeților posibilitatea de a dona pentru o cauză favorit, mai degrabă decât oferindu-le un cadou.

Și oaspeții nu sunt uitate în acest proces oferindu-cadou simplificat, fie. Ei pot alege opțiuni de grup gifting să plătească pentru o parte a unui element mai mare sau mai scumpe. Și Zola oferă transport gratuit și de potrivire de preț pentru toate elementele de pe registrul unui cuplu.

Zola arată aceeași grijă la locul de muncă sa ca o face cu cupluri a caror zi speciala este ajuta construi. Și aceasta este evidențiată de angajații companiei, care sunt la fel de grijuliu unul cu altul.

„La Zola, etica muncii este la fel de importantă ca și atitudine“, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Zola. „Avem o politică de angajare, care creează un mediu de lucru deschis și prietenos. Biroul nostru este tipul în cazul în care oricine poate merge până la oricine pentru a pune o întrebare.“

Cuplurile pot crea cu ușurință site-uri invită, și multe altele

În timp ce registru este popular, personalul Zola a dorit să creeze mai multe moduri de a ajuta cuplurile. Deci , compania a proiectat o suită de instrumente pentru a fluidiza mulți pași importanți în procesul de planificare nunta. Acestea includ caracteristici pentru a ajuta la crearea unui site web și personaliza invitații.

„În ultimul an, am lansat doua noi produse pentru a servi nevoile cuplurilor noastre: site-uri gratuite de nunta și de potrivire Salvați-the-date si invitatii de nunta“, a declarat purtătorul de cuvânt.

Utilizatorii Zola începe călătoria lor prin crearea unui profil care le permite să înceapă planificarea. Utilizatorii organizează mai întâi o listă de verificare pentru a se asigura că ia în considerare toate elementele de nunta lor. Cuplurile pot adăuga pași importanți în lista lor de a-do, inclusiv pentru a găsi pe cineva care să oficieze nunta, rezervare fotograf, si angajarea unui florar.

Multe cupluri începe prin crearea unui site care stabileste tonul pentru nunta. Zola oferă șabloane de pre- a făcut cuplurile se pot utiliza pentru a insera fotografiile lor preferate și detalii relevante.

Cuplurile pot alege din mai mult de 100 de template-uri de site-ul de nunta pe Zola.

Un alt instrument popular este sistemul de gestionare a clientilor Zola, care ajută cuplurile să colecteze adrese de clienți, format-le, și să le folosească pentru a trimite invitatii de nunta. După ce oaspeții confirmă că vor fi prezenți la ceremonie, caracteristica lista de invitați pot urmări, de asemenea, confirmărilor și elementul de registru de nunta fiecare participant oaspeți selectează. Acest lucru face mai ușor pentru cupluri de a trimite multumire la persoana potrivită.

Compania a câștigat o mulțime de adepți devotați, deoarece sa extins de la un site de registru pentru a oferi o gamă largă de instrumente și servicii de nunta.

„Zola este cea mai rapidă creștere companie de nunta din țară. Scopul nostru este de a sprijini toate cuplurile din momentul in care se logodească prin viață proaspăt căsătoriți. Continuăm să crească pentru a sprijini cuplurile prin fiecare aspect al călătoriei de planificare nunta interesant“, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Zola.

Când sunteți de planificare o nunta, Zola este acolo pentru a ajuta

Scopul de bază al Zola este de a fi o resursă cuprinzătoare pentru a ajuta cuplurile să se deplaseze prin etapele de planificare de o nunta, astfel încât acestea să poată fi concentrat pe reciproc, în timpul zilei lor mare. Ideea este ca nuntile sunt mult mai probabil să fie schimbat fara probleme în cazul în care acestea pot fi planificate de la o singură platformă.

Zola a început ca un site de registru, dar acum este un ghișeu unic pentru planificarea nuntii.

„Este o bucurie de a se conecta cu cupluri în fiecare zi și aud despre modul în care ne-am îmbunătățit procesul de planificare nunta“, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Zola.

Cuplurile și-au exprimat recunoștința față de Zola în multe feluri. Los Angeles cuplu George si Manfred a spus: „Suntem un cuplu bicoastal, astfel încât să poată gestiona lista noastră de oaspeți online, ne-a salvat atât de mult timp.“

Puturos și Joel din Philadelphia menționat că oaspeții lor iubit sectiunea FAQ a site-ului, în timp ce Manika și Rohik din New York, a declarat flexibilitatea listei de verificare au ajutat să planifice o nunta la specificațiile lor.

Sunt plecat de zile de nunti cookie-tăietor. Cuplurile prezentat astăzi pentru a crea o experiență-o de-un fel. Cu asta în minte, Zola ajuta la proiectarea cupluri si planifica nuntile care se simt autentic pentru a le.

„Ne simțim onorați că putem juca un rol crucial în timpul unei astfel o etapa extrem de importanta de viata, care poate fi atât de stresant și fericit,“ purtătorul de cuvânt notele lui Zola. „Tot ceea ce facem pentru cuplurile noastre.“