Zoosk împotriva meciului (prețuri, date demografice, caracteristici și rate de succes)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Zoosk vs. Potrivire (prețuri, date demografice, Caracteristici și ratele de succes)

Zoosk are un rating de 4.6 stele din echipa noastră pentru că sunt pe partea de sus a jocului lor tehnologie - dating online , nu se obține nici mai raționalizate, dacă doriți o dată casual , sau o relație serioasă. Check out nostru de examinare completă Zoosk dacă vrei să afli mai multe.

load...

Câștigător: meci toate!

Trebuie să dăm rundă noastră generală pentru a se potrivi pentru a fi un lider în spațiul de întâlnire pentru mai mult de două decenii. Puține site-uri matrimoniale pot spune asta. Cu toate acestea, în cazul în care Zoosk se încheie prin a fi alegerea ta, noi credem că veți fi în continuare fericit cu ea.

Zoosk vs meci: Preturi Comparație

Preț joacă un rol important pentru o mulțime de oameni atunci când aceștia aleg un site de dating, și ar trebui. Vrei un serviciu care vă va ajuta să descoperi că cineva special, dar nu doriți să-și petreacă un braț și un picior pentru ea. Match și Zoosk au unele dintre cele mai competitive prețuri în jurul valorii de - să nu mai vorbim de teste gratuite și conturi care vă permit să încercați totul mai întâi. Să intrăm în diferențele de preț.

load...

Meci: gratuit de membru, Opțiuni Premium De la $ 5.46

Fie că doriți să -și petreacă $ 0 sau sunt dispuși să pună în jos niște bani, de potrivire are o varietate de abonamente pentru fiecare buget. Puteți înscrie pentru un cont gratuit care nu expiră niciodată, dar caracteristicile sunt oarecum limitate. Ești mai bine merge cu una dintre aceste opțiuni:

Meci de membru timp de trei, șase și 12 luni, variind de la $ 20.99 la 26.99 $ pe lună. Vă recomandăm să alegeți abonamentul de 12 luni, deoarece cu reducere de 74%, veți fi de cheltuieli doar aproximativ 5.46 $ pe lună. Asta e aproape nemaiauzit în dating online!

Nu contează în ce fel te duci, totuși, caracteristicile includ crearea profilului, căutarea nelimitat și comunicare, profil Evidențiat (vei fi la partea de sus a rezultatelor căutării), primele impresii (apar în Daily 5 partide noi utilizatori), și e-mail Citește notificare.

load...

Zoosk: Abonamentele gratuite, Options Premium De la $ 12.49

Zoosk este un alt dating site-ul la prețuri accesibile, care poate satisface nevoile dvs., indiferent cât de mult sunteți în căutarea să plătească:

La fel ca Match, Zoosk de abonament gratuit la partea de sus a listei este bună până la sfârșitul timpului. Puteți completa informațiile dvs., includ numeroase fotografii, răsfoiți profiluri, accesați Caruselul membri, vezi pe cine e on-line acum, a se vedea cine se uita la profilul tau, trimite „Winks,“ și primi mesaje și cereri de IM.

Cu toate acestea, pentru mai multe caracteristici reci, cum ar fi Browserele infinit prin Carousel și mesaje de back-și-mai departe, veți dori să selectați una dintre lunare de membru.

Câștigător: meci, peste 50% mai ieftin si sase luni Extra

Match câștigă din nou. In timp ce de membru lunar Zoosk sunt mai ieftine, dacă vă să profite de afacere meci de 74% off, ai putea salva de fapt mai mult și de a obține mai mult timp pe site.

Zoosk vs meci: Date demografice Comparație

Match și Zoosk sunt ambele foarte populare - nu există nici o îndoială despre asta. Dar bazele lor de utilizator variază, și este bine pentru tine să știi cum acestea variază astfel încât să puteți face sigur că vei fi în jurul valorii de tipurile de oameni pe care doriți până în prezent.

Potrivire: Membrii 30M, 25 de țări, lesbiene și Gay Friendly

Oamenii de toate vârstele, orientare sexuală, și curse sunt binevenite pe meci.

Potrivit The New York Times, la ultima numărătoare, meci a fost de până la 30 de milioane de membri , cu 3,4 milioane dintre aceștia fiind abonați plătit. Împărțit de gen este in jur de 49% bărbați și 51% femei, cu single - heterosexuali și homosexuali și lesbiene din toate mediile, rase, etnii, religii și bun venit să se alăture. Poti sa te uiti pentru datele, relații, căsătorii, și chiar hookups pe meci, dar ne - ar spune membrii se aplece mai mult spre partea relație a lucrurilor.

Zoosk: 38m Membrii, 80 de țări, lesbiene și Gay Friendly

Zoosk are o rază de impresionant precum și - 38 de milioane de membri din 80 de țări. La 48% bărbați vs. 52% femei, raportul între sexe este destul de chiar, și asimilării este la fel de important pentru Zoosk, deoarece este să se potrivească. Distincția principală utilizatorii este de ele tind să fie puțin mai mari și sunt mai susceptibile de a fi în căutarea pentru ceva casual, cu posibilitatea de a deveni grave mai târziu.

Castigatorul: Zoosk

A fost un apel apropiat deoarece ambele meci și Zoosk au numere extraordinare, dar Zoosk ia această rundă.

Zoosk vs meci: Caracteristici Comparație

Match și Zoosk sunt în mod constant în prima linie a inovației. Sunt pasionat consolidarea online dating și luând-l la nivelul următor pentru single, iar caracteristicile lor reflecta acest lucru.

Meci: 5+ zilnic Meciuri, matchPhone & Garanție de șase luni

Una dintre componentele ne place despre meci este ca ei vor face o mulțime de lucru pentru tine. In fiecare zi vei primi cel puțin cinci sugestii de potrivire compatibile din mesajele primite. Acestea sunt numite de zi cu zi 5 meciuri, și le puteți găsi sub fila Meciuri din partea de sus a ecranului.

Altceva e destul de rar despre meci este că oferă ceea ce se numește matchPhone. Membrii care aleg să utilizeze această facilitate sunt date numere de telefon virtuale pot da apoi la meciurile lor. Apelurile primite și textele vor fi transmise număr real al persoanei. Nu numai că utilizatorii pot obține în condiții de siguranță și privat să știe cineva de pe un alt nivel, dar în orice moment se pot bloca pe cineva care nu mai vor să apelați sau text cu.

Dintre toate ofertele extraordinare servicii Match, nostru preferat cu mâinile în jos este Match.com de șase luni garanție, care spune că, dacă nu găsiți un meci în termen de șase luni de utilizare a site-ului, veți obține mai multe de șase luni complet gratuit. Această garanție poate ajuta la ameliorarea orice îndoieli ați putea avea.

Zoosk: Single Carusel, SmartPickв „Prezentarea Zoosk ÷ Monede

O mare parte a sistemului de potrivire Zoosk este ceea ce ei numesc Carousel, care se află în bara laterală din stânga. Bazat pe parametrii stabiliți când v-ați înscris, Zoosk vă va arăta un meci sugerat în Carousel și întreabă: „Vrei să Întâlnește-l [sau ei]?“ Atunci se poate spune da, nu, sau poate daca nu poti să decidă în acest moment și doresc să vină înapoi mai târziu. Aceasta este o modalitate foarte bună de a lua lucrurile în propriile mâini.

Utilizarea Carusel Zoosk, puteți cu ușurință Yay sau ba meciuri sugerate.

SmartPickв „meciuri sunt un Zoosk ÷ exclusiv, și sunt foarte cool. Pe măsură ce merge despre utilizarea site-ului (profile de navigare, trimiterea de „Winks,“ flirt cu chibrituri, etc), Zoosk va ține evidența a ceea ce vă place și nu le place prin Comportamentale Matchmakingв „algoritmul lor ў. Apoi, ei vor recomanda aceste SmartPickв „meciuri pe baza acestor ÷ comportamente.

Zoosk monede este o altă caracteristică pe care o puteți găsi doar pe acest site de dating. Cu aceste monede, veți obține pentru a face mai multe lucruri, cum ar fi stimularea profilul dvs. În rezultatele căutării sau trimite un flirt Mega la mai multe persoane simultan. Puteți achiziționa Zoosk monede (1.800 pentru $ 99,95, 480 pentru $ 39.95, sau 180 pentru $ 19.95) sau să le câștige gratuit prin trimitere unui prieten, câștigând concursuri pe site-ul, și multe altele.

Câștigător: Match - Cu garanția de șase luni

Match este singurul site de matrimoniale care oferă o garanție ca aceasta. Acesta arată că ei sunt cu adevărat dedicat pentru a ajuta persoanele singure să găsească acel meci perfect, și nu se va opri până ce fac.

Zoosk vs meci: Rata de succes Comparație

Un serviciu de dating online, poate avea toate clopotele și fluierele - milioane de membri, abonamente la prețuri accesibile, și caracteristici premium - dar la sfârșitul zilei, site-ul trebuie să lucreze pentru oameni. Dacă întâmpinați probleme la cules între meci sau Zoosk, ia ratele lor de succes în considerare. Iată ce trebuie să știți:

Potrivire: Alte date, relații și Casatorii decât oricine

Wendy și Mike sunt doar unul dintre milioanele de oameni care au găsit dragoste pe meci.

Din orice site de dating online meci a fost responsabil pentru cele mai multe date, relatii, casnicii si pentru copii: 517.000 relații, 92000 căsătorii, și nașterea de 1 milion de copii. Și anticipăm că numărul este doar de gând să crească. Wendy și Mike sunt un prim exemplu de diferența de meci poate face într - o viață fără succes altfel întâlnire. Ei au fost atât de sigur despre dating online , dar a decis să ia o șansă. În timpul primei lor dată, băuturi au dus la aperitive, aperitive a dus la cină, și cina a dus la o a doua dată. Zece luni mai târziu, Mike a cerut parintilor lui Wendy pentru binecuvântarea lor, iar apoi a pus intrebarea la Wendy ea.

Zoosk: Mii de povești de succes

Match are 12 ani pe Zoosk, astfel că e ceva pentru a păstra în minte atunci când a lua o decizie. Chiar și așa, au avut mii de povești de succes se ating , cu unul nou postat în fiecare săptămână. Bărbați și femei singure din întreaga lume au atins succesul pe Zoosk, și ai putea fi următoarea.

Castigatorul: Match

Numerele nu mint - Match are o rată de succes mai mare decât Zoosk. În timp ce nimic în viață este niciodată 100% sigur, sansele sunt mai mult pe partea ta pe meci.

Match ia tort, dar Zoosk este încă o alegere perfecta!

Câștigătoare patru runde din cinci, meci este campionul nostru final! Sperăm că toate informațiile pe care le furnizate mai sus va face mult mai ușor de a decide între Zoosk sau meci. Match este site-ul de dating ne-ar sfătui să utilizați, dar Zoosk nu va dezamăgi nici.

Fie că este vorba un site de matrimoniale, card de credit, colegiu, sau casa, punctul este, indiferent de ce fel de decizie pe care o faci în viață, să ia timp pentru a afla toate faptele mai întâi. Este până la tine acum!