Zzoosk împotriva lui Okcupid (prețuri, audiențe, caracteristici și rate de succes)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Zoosk vs OkCupid: Preturi, segmente de public, Caracteristici și ratele de succes

Nu mult timp după fondarea sa, Zoosk a mers dincolo de versiunea desktop și a devenit disponibil gratuit pentru dispozitive iOS și Android - astfel încât single pot găsi o dată, indiferent unde au fost sau ce făceau.

load...

OkCupid: 4.4 / 5.0

Chris Coyne, Christian Rudder, Sam Yagan, și Max Krohn co-fondat OkCupid în 2004, când au fost studenți de la Universitatea Harvard. Ei au construit un site numit TheSpark.com unde oamenii ar putea lua chestionare și teste de personalitate, inclusiv testul de meci, pentru a stabili compatibilitatea. SparkMatch a fost o caracteristică pe originalsite, care a permis utilizatorilor care ar susține testul de meci să se uite la orice tip de potrivire de testare alte persoane și de a lua legătura unii cu alții. Fondatorii apoi a creat un site separat pentru intalniri si a numit-o OkCupid.

OkCupid este un nume de uz casnic în industria de dating, dar unii utilizatori au făcut comentarii cu privire la modul în care aceasta poate fi greu de găsit o dată serioasă pe site.

load...

OkCupid poate avea trei ani pe Zoosk, dar asta nu înseamnă neapărat că este de trei ori mai bine. Ne-am dat OkCupid 4.4 stele din 5, deoarece procesul de înscriere este necesită mai mult timp decât cea a lui Zoosk (pentru că întrebările ofthe aproape fără sfârșit, care contează în procentaj de potrivire). De asemenea, nu pare să fie pe noua tehnologie la fel de mult ca și Zoosk este.

Câștigător: Zoosk!

Numerele nu mint aici - Zoosk este campionul nostru în optimile de ansamblu cu mai multe 0,2 puncte. Ea are o margine ușoară peste OkCupid în departamentele de viteză și tehnologie, dar suntem siguri că vă veți bucura de experiența, indiferent ce site alegeți.

Zoosk vs OkCupid: Stabilirea pretului de comparare

După cum spune marele ABBA, „Bani, bani, bani / Trebuie să fie amuzant / În bogatului lume / Bani, bani, bani / În lumea întotdeauna soare / bogatului.“ Oamenii urasc plata pentru filme, muzică, televiziune, ziare , guac, tu nume - să nu mai vorbim de dating online.

load...

Vestea bună este Zoosk și OkCupid au o grămadă de alegeri libere (sau aproape liber) să se alăture rețelelor matrimoniale. Iată ce trebuie să știți despre prețuri ale sitului:

Zoosk: Abonamentele gratuite (Premium începe de la $ 12.49)

Când vă înscrieți pentru Zoosk, vi se oferă automat un membru de bază liberă care nu expiră niciodată. Puteți completa profilul dvs., adăugați mai multe fotografii, a face modificări ori de câte ori doriți, căutați meciuri în Carousel, a primi sugestii de potrivire compatibile, trimite zâmbete virtuale, cum ar fi membrii preferate, să primească mesaje, și să răspundă la o anumită sumă. Lista de mai jos toate opțiunile de tarifare Zoosk lui.

Dacă alegeți să faceți upgrade de membru, puteți face lucruri cum ar fi infinit căuta prin Carousel și a trimite și primi mesaje nelimitate.

OkCupid: 100% gratuit

Încă de la început, a fost complet liber să se înregistreze, naviga, flirt, și chat pe OkCupid, iar echipa promite că va fi în acest fel pentru durata de viață a site-ului. Cu toate acestea, dacă ai febră caracteristică, aveți posibilitatea să faceți upgrade întotdeauna la abonament A-list. Nu va fi nici anunțuri, aveți posibilitatea să modificați numele de utilizator o dată pe lună, puteți vedea toți cei care v-a plăcut, și veți primi mai multe opțiuni de filtrare și opțiuni de căutare în căutare de potrivire.

Câștigător: OkCupid Bya Hair

Zoosk este ca 99% gratuit, dar oamenii iubesc 100% gratuit. Și asta e ceea ce este OkCupid și promite să rămână. Amintiți-vă, totuși, că, folosind un dating site-ul plătit înseamnă că ești mult mai probabil să fie în jurul valorii de oameni care sunt de fapt angajat pentru a găsi o dată sau de partener - nu doar persoanele care doresc să discute toată ziua și să nu se întâlnească.

Zoosk vs OkCupid: Audiența de comparare

Este important ca un site de matrimoniale pentru a avea o mulțime de oameni, dar este de asemenea important pentru un site de matrimoniale pentru a avea de fapt, oameni care va fi atrase și va dori. În această secțiune, vom rupe în jos argumentele pro și contra bazelor de utilizator Zoosk și OkCupid lui:

Zoosk: 40M Drept, homosexuali, lesbiene și bisexuali Utilizatori din 80 de țări

Patruzeci de milioane - e câți membri are Zoosk și de numărare. Cam același număr de persoane care trăiesc în Uganda! Ca să nu mai vorbim de site-ul vede peste 3 milioane de vizitatori pe lună - și variază în vârstă, sex, orientare sexuală, locație, și religia, comingfrom o varietate de culturi, medii și stiluri de viață.

Single de pe Zoosk variaza in varsta si provin dintr-o varietate de locații și culturi.

Zoosk este disponibil în mai mult de 80 de țări și a fost tradus în 25 de limbi. Această bază de utilizatori la nivel mondial este extrem de activ, de asemenea, schimbul de mai mult de 3 milioane de mesaje pe zi. E o mulțime de chat!

OkCupid: 55M Straight & LGBTQA + vizitatori pe luna

OkCupid are asa manyusers (55 milioane), că acestea ar putea face practic până întreaga populație a Tanzaniei, iar acestea vor depăși, probabil, că într-o zi în curând, deoarece site-ul are 1,3 milioane de vizitatori unici pe lună.

Poate că ceea ce este cel mai impresionant despre publicul OkCupid este numărul de moduri site-ul le permite să definească cine sunt ei. În ceea ce privește orientarea sexuală, când vă înregistrați, puteți alege gay, drept, bisexuali, sau altele. În ceea ce privește sexul, puteți alege femeie, barbat sau altul.

Cu toate acestea, recent, OkCupid adaugat tag-uri mai sexuale orientare (cum ar fi pansexual, demisexual și asexuate) și etichetele de gen (cum ar fi agender, androgin și bigender) pentru opțiuni mai incluzive. Selecțiile de stare civilă variază, de asemenea, mai mult decât ceea ce veți găsi pe alte site-uri matrimoniale, inclusiv unică, văzând pe cineva, căsătorit, sau într-o relație deschisă.

Castigatorul: Este o Tie!

OkCupid și Zoosk sunt atât unele dintre cele mai mari și mai incluzive dating site-uri din industrie. Indiferent de locul unde ești sau cum vă identificați, ar trebui sa se simta bine-venit și încrezător că veți avea succes pe oricare dintre site-ul de dating.

Zoosk vs OkCupid: Funcția de comparare

Unele site-uri matrimoniale sunt foarte limitate și lasă cea mai mare parte munca pe umeri, dar nu Zoosk sau OkCupid. Site-urile știu că trebuie să aveți instrumentele potrivite pentru a realiza obiectivele de dating. Acesta este motivul pentru care Zoosk și OkCupid oferă tone de caracteristici pentru navigare, primirea meciuri, flirt, și comunicarea. Mai jos vă vom ghida prin toate caracteristicile diferite.

Zoosk: Răsfoiți Carousel, Primire SmartPickв „Meciuri & ÷ pay as you go Cu Zoosk Monede

Zoosk este cel mai cunoscut pentru Carousel sa, care este în cazul în care veți fi prezentat cu meciurile tale potențiale. Poti vedea detaliile lor de bază și fotografii, precum și profilul său click pentru mai multe informatii. Apoi, va vom da clic sau apăsați pe bifa dacă doriți să le, ​​X dacă nu, și cuvântul „poate“ dacă doriți să se gândească la asta și să vină înapoi la persoana mai târziu.

Caruselul este locul unde veți merge pentru a căuta meciuri, și puteți apăsa butonul X dacă nu te interesează, bifă dacă sunteți, și poate, dacă doriți să decidă mai târziu.

În secțiunea de căutare de bază, aveți filtre pentru intervalul de vârstă locație (oraș și de stat) și distanța (3 până la 100 mile). În secțiunea Căutare avansată, aveți filtre pentru starea relației (niciodată căsătorit să-ți spun mai târziu), în cazul în care au copii (nu la da, dar ei nu locuiesc cu mine), etnie (caucazian la mixt), religia (Agnostic la musulmani), educația (nici un grad avansat la gradul), tipul de corp (subțire la stout), iar în cazul în care fumează (nu pentru a da, în mod regulat). Asigurați-vă că pentru a salva căutările dvs., astfel încât nu trebuie să selectați din nou preferințele.

Zoosk urmărește, de asemenea, comportamentul online (de exemplu, cine spune nu, cine spune da, cine căutați, și ce tipuri de profiluri pe care le vizualizare) pentru a recomanda cele mai compatibile meciuri. Acestea sunt numite SmartPickв „ў potriviri.

In timp ce Zoosk ofera de membru gratuit și premium, care includ accesul la anumite funcții, puteți plăti, de asemenea, pentru caracteristici individuale, prin utilizarea Zoosk de monede. De exemplu, achiziționarea Boost va prezenta profilul dvs. În rezultatele căutării, căsuțele poștale ale membrilor, și Carousel. Puteți utiliza monede Zoosk pentru a trimite cadouri virtuale, debloca meciuri Carousel ascunse, și știu când cineva citi mesajele, de asemenea.

OkCupid: în profunzime de potrivire Întrebări și DoubleTake pentru Mai multe informații Match

OkCupid a făcut un nume prin crearea unui chestionar profil-o de-un fel și de potrivire algoritm. Întrebările pot fi lucruri serioase cum ar fi „Cât de des te deschizi cu sentimentele tale?“ Pentru aceasta, puteți răspunde „Întotdeauna“, „De obicei,“ „Rar,“ sau „Niciodată.“ Intrebarile pot fi, de asemenea chestii distractive cum ar fi „ Care este opinia dumneavoastră de sarcasm?“Pentru aceasta, puteți răspunde«Îmi place sau iubesc»,«e în regulă,»sau«sarcasmul este formulaic și șchiopi.»

În continuare, vă vom oferi o valoare de importanță pentru fiecare întrebare. De exemplu, crezi că e obligatoriu ca cineva este de acord cu opinia ta de sarcasm, este irelevant, sau nu se încadrează undeva între. Vei primi un meci și procentul Enemy pentru fiecare membru pe site.

O altă caracteristică merită menționat este DoubleTake, care prezintă informații din profil a unui meci potențial la un moment dat. Vei primi o privire mai profundă la individualitatea și fotografiile lor. Când utilizați DoubleTake, dacă tu și cealaltă persoană atât ca ele sau muta fotografiile reciproc in gramada de inima, atunci site-ul va anunța. OkCupid a afirmat că scopul său cu DoubleTake este de a crea legături mai semnificative.

Câștigător: Zoosk Are mai multe lucruri

Din Carousel Tinder-ca la algoritmul exclusiv de la opțiunile de plată unice și varietate de funcționalități de căutare - Zoosk are tot ce ai nevoie pentru a personaliza experiența de întâlnire, a economisi timp și bani, și conectați cu acel cineva special.

Zoosk vs OkCupid: Rata de succes Comparație

Este un lucru să audă lucruri bune despre Zoosk și OkCupid de la noi, dar este un alt lucru să-l aud de la dvs. Datere online, colegi. Am adunat câteva povești de succes (plus un feed-back negativ) de la fiecare site, astfel încât să puteți obține o idee despre ceea ce cred alți oameni.

Zoosk: Responsabil pentru mii de fericit daters

Natasha și Jared sunt unul dintre miile de cupluri care au venit împreună la Zoosk. Posturile site - ului o nouă poveste de succes pe blog - ul său în fiecare săptămână, și toate sunt incredibil de emoționant și de inspirație.

Natasha și Jared, care sunt acum căsătoriți, sunt printre miile de single-uri care au fost aduși împreună de Zoosk.

În cazul în care Natasha și Jared, a fost dragoste la prima vedere. Prima lor data a fost la un gig trupa lui ofJared lui, si au avut a doua întâlnire a acestora în noaptea următoare. De atunci, n-am mai uitat înapoi.

„Suntem încântați să anunțăm că ne căsătorim în ianuarie 2018! Nu am putut fi mai fericit. Suntem suflete pereche“, a declarat Natasha.

Pe de alta parte, au existat unii utilizatori care nu au fost incantati de experienta lor pe Zoosk. Jolene C., în special, a fost frustrat cu distanța de meciuri ei. Ea a scris pe SiteJabber că, „Zoosk ma ținut se potrivesc cu oamenii peste 1000 de mile departare. Cel mai aproape am fost potrivit cu New York a fost. Și eu trăiesc în New Jersey.“

În general, deși, veți găsi că Zoosk primi cea mai mare parte pozitive, recenzii inclusiv 4 stele din 5 pe Google Play, 3.5 stele pe TrustPilot, si 3 stele pe iTunes.

OkCupid: Multe Date Dar nu o mulțime de relații

OkCupid, de asemenea, a devenit o mulțime de degetul mare în sus, inclusiv de la Justin și Jake. S- au întâlnit pe site - ul și a decis să aibă prima dată la o cafenea franceză. După aceea, au petrecut la fel de mult timp împreună cât ar putea, și în curând au fost în dragoste.

„Nu voi putea să-i mulțumesc OkCupid pentru a ne aduce impreuna! M-am întâlnit pe omul pe care l-am căutat on-line, și l-ai adus la mine!“, A spus Justin site-ului.

Acum, pentru unele dintre veștile proaste despre OkCupid. O mulțime de plângeri care le-am văzut comefrom simplu orientate spre angajament, care nu pot par să se conecteze cu cineva care nu vrea o hookup. De exemplu, Alicia F. SaidOkCupid usersare prea „orientate spre sex.“

„Nu se concentrează asupra lucrurilor importante. Educația și ocupația sunt opționale, și există mii de alte întrebări de potrivire irelevante, care răspunsurile pot fi modificate după 24 de ore. Nu este posibil pentru profesioniști pentru a elimina coșul de gunoi“ , a spus ea în curs de examinare ei pe SiteJabber.

Câștigător: Single au vorbit & E Zoosk

OkCupid a făcut o mulțime de îmbunătățiri pentru a face mai ușor pentru single serioase pentru a găsi o dată de calitate sau partener pe tot parcursul vieții, dar din marturiile care le-am citit, se pare ca Zoosk ia tort în acest departament.

OkCupid este mare, dar Zoosk face într-adevăr clasa a!

Tobele te rog... Și învingătorul este... Zoosk pentru a câștiga în trei din cinci runde. OkCupid nu este un site de matrimoniale pentru a trage pe nas la, dar în cele mai multe categorii, nu poate să țină pasul cu Zoosk.However, decizia finală este de până la tine. Ia informațiile pe care le - am dat în considerare, și apoi să ia salt. Putem spune cu încredere vei fi fericit fie cu alegere.